WONINGEN

OFFERTE AANVRAGEN

SBO – Cleaning is ene specialist op het gebied van particuliere/ zakelijke schoonmaak als het gaat om woningen / appartementen gaat die zowel voor eigen gebruik / verhuur worden gebruikt en schoongemaakt moeten worden ( check in & out service )

OP professionele en vakkundige wijze maken wij uw woning / appartement schoon. Onze medewerkers zijn in het bezit van vakdiploma’s. SBO-Cleaning staat voor flexibiliteit en kwaliteit als perfectie in wekelijkse, tweewekelijkse of bijvoorbeeld eenmalige schoonmaak.

SBO-cleaning werkt met eigen middelen en materialen. Van stofdoek en emmer tot aan de stofzuiger, SBO cleaning zorgt er voor om u volledige te ontzorgen en u de service te verlenen die uw verwacht van een gediplomeerd schoonmaakbedrijf.

ALTIJD EEN SCHONE EN FRISSE
WERK- EN WOONOMGEVING.

Onze jarenlange ervaring met het verrichten van verschillende schoonmaakwerkzaamheden binnen diverse branches, stelt ons in staat maatwerk te leveren. Bij SBO Cleaning heeft u de mogelijkheid een eigen pakket aan diensten samen te stellen. Het voordeel hiervan is dat het schoonmaken van uw huis, kantoor, restaurant of school altijd volgens uw wensen verloopt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele schoonmaakbedrijf rond Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp die milieuvriendelijk en professioneel schoonmaakt? Neem dan contact met SBO Cleaning op.

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN