SCHOLEN

In een schone, vertrouwde omgeving voelen kinderen zich nu eenmaal beter op hun gemak.

OFFERTE AANVRAGEN

Met plezier naar school gaan, of naar de peuterspeelzaal of kinderopvang, het echt goed schoon houden van zo’n groot gebouw met zoveel dagelijkse gebruikers lukt alleen wanneer u een goed schoonmaakbedrijf inschakelt. SBO Cleaning uit Amsterdam heeft veel ervaring met schoonmaak op scholen en kindercentra in Amsterdam, Amstelveen en verre omgeving.

Werkzaamheden als het reinigen van vloeren, bureaus, tafels, kasten, stoelen en ander klasmeubilair zullen wij op regelmatige basis verrichten. Ons schoonmaakbedrijf zorgt voor het reinigen van toiletten, toiletvloeren, wastafels en spiegels, als het aanvullen van toiletartikelen ( toiletpapier ,zeep en handdoekjes ) indien gewenst tegen scherpe prijzen. Wij begrijpen dat iedere school anders is, daarom komen we altijd eerst bij u langs om de wensen te bespreken. Om hoeveel ruimtes gaat het, hoe zit het lesrooster eruit, wanneer zijn de vakanties, hiermee maken we een plan die aansluit op uw wensen en zo blijft u school het hele jaar door een schone en veilige leeromgeving.

ALTIJD EEN SCHONE EN FRISSE
WERK- EN WOONOMGEVING.

Onze jarenlange ervaring met het verrichten van verschillende schoonmaakwerkzaamheden binnen diverse branches, stelt ons in staat maatwerk te leveren. Bij SBO Cleaning heeft u de mogelijkheid een eigen pakket aan diensten samen te stellen. Het voordeel hiervan is dat het schoonmaken van uw huis, kantoor, restaurant of school altijd volgens uw wensen verloopt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele schoonmaakbedrijf rond Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp die milieuvriendelijk en professioneel schoonmaakt? Neem dan contact met SBO Cleaning op.

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN