EENMALIGE SCHOONMAAK

OFFERTE AANVRAGEN

Grote schoonmaak bij verkoop of oplevering nieuwbouw of na een grote verbouwing, SBO Cleaning kan er voor zorgen dat alles schoon en fris is in samenspraak van uw verkopende makelaar.

Achterstallig schoonmaakwerk, schoonmaakklussen, door onze ervaring weten wij ook de moeilijkere plekken, die om specialistische schoonmaakmiddelen van de schoonmaker vragen, zoals hardnekkige schimmel of lelijke voegen in natte ruimtes als badkamer en keuken, een kleine investering in de schoonmaak verdient u met deze service dubbel en dwars terug.

Mogelijke oorzaken van een opleveringsschoonmaak waar u liever geen omkijk naar heb;

  • Na een verbouwing het pand gebruiksklaar maken
  • Een nieuwbouwpand ontdoen van bouwvuil en resten stof, vuile vloeren en ramen
  • Een verhuizing of ontruiming, die eerder ‘onzichtbaar ‘vuil naar voren heeft gebracht
  • Een huis of kamer die om wat voor reden dan ook ( lang ) leeg heeft gestaan en weer geschikt gemaakt moet worden voor bewoning.
  • Een huurder die heeft opgezegd, zodat de woning weer huur klaar gemaakt moet worden

( zie onderdeel woningen / appartementen, check in & out service )

Wilt u hier zelf liever geen omkijk naar hebben? Mist u de juiste materialen en schoonmaakmiddelen?

Laat dan SBO Cleaning Amsterdam het werk uitvoeren voor het uitvoeren van allerlei eenmalige diensten, hieronder valt ook; het legen van een schuur, zolder of garage, het reinigen van uw balkon of tuin.

Met onze gegarandeerde goed service bezorgen wij u alvast een zorg minder!

ALTIJD EEN SCHONE EN FRISSE
WERK- EN WOONOMGEVING.

Onze jarenlange ervaring met het verrichten van verschillende schoonmaakwerkzaamheden binnen diverse branches, stelt ons in staat maatwerk te leveren. Bij SBO Cleaning heeft u de mogelijkheid een eigen pakket aan diensten samen te stellen. Het voordeel hiervan is dat het schoonmaken van uw huis, kantoor, restaurant of school altijd volgens uw wensen verloopt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele schoonmaakbedrijf rond Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp die milieuvriendelijk en professioneel schoonmaakt? Neem dan contact met SBO Cleaning op.

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN