HOTELS

SBO-Cleaning is gespecialiseerd in hotel schoonmaak werkzaamheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Het wisselende gebruik van ruimten binnen uw hotel zorgt voor flexibiliteit als het op schoonmaak aankomt. Het consequent schoonhouden van diverse ruimten zorgen dat uw gasten sneller zullen besluiten nog eens terug te komen. Wij controleren periodiek de kwaliteit van onze schoonmaakmedewerkers zodat we garant kunnen staan voor een hoge norm van schoonmaakkwaliteit. Het maken van een flexibel schoonmaakschema wordt door SBO cleaning opgesteld die zich aanpast aan de kamerbezetting als het inplannen van al het schoonmaakpersoneel wordt door ons geregeld. Om u als hotellier te focussen op uw gasten kunnen wij u ontzorgen voor het hele inkoopbeleid met betrekking tot schoonmaakspullen, handdoekpapier, toiletpapier, zeepdispensers  en andere hygiëne producten.  Door onze scherpe tarieven kunt u flink besparen op uw schoonmaakkosten. Naast hotels leveren wij schoonmaakdiensten aan de particuliere en zakelijke vastgoedmarkt bij het ontzorgen van check in & out ( housekeeping ), onze ervaring en vakkundigheid zorgt voor de juiste schoonmaakbeleving met het gewenste resultaat.

ALTIJD EEN SCHONE EN FRISSE
WERK- EN WOONOMGEVING.

Onze jarenlange ervaring met het verrichten van verschillende schoonmaakwerkzaamheden binnen diverse branches, stelt ons in staat maatwerk te leveren. Bij SBO Cleaning heeft u de mogelijkheid een eigen pakket aan diensten samen te stellen. Het voordeel hiervan is dat het schoonmaken van uw huis, kantoor, restaurant of school altijd volgens uw wensen verloopt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele schoonmaakbedrijf rond Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp die milieuvriendelijk en professioneel schoonmaakt? Neem dan contact met SBO Cleaning op.

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN