WINKELS

Detailhandel / Winkel / Horeca

OFFERTE AANVRAGEN

Schone schapen, een nette toonbank, hygiënische paskamers, een stralende etalage, een frisse en opgeruimde winkel, het uiterlijk is immers van grote invloed op uw klanten, het is de eerste indruk die de consument van uw winkel krijgt en die een positieve bijdrage levert voor het krijgen van een perfecte winkelbeleving. Wij verzorgen vaak in de vroege ochtend of na sluitingstijd de schoonmaak van winkels. Natuurlijk zijn onze professionele schoonmakers ook tijdens winkeltijden beschikbaar voor U. Wij passen graag onze facilitaire dienstverlening geheel naar uw wensen aan, van tijdstip tot aantal uren per dag. SBO-Cleaning staat garant voor een uitstekende kwaliteit en een representatieve winkelomgeving, wij zijn uw schoonmaakspecialist voor de detailhandel.

SBO-Cleaning levert professionele schoonmaakdiensten aan horecabedrijven in de regio Amsterdam. Onze schoonmakers reinigen uw café, restaurant of bedrijfskantine wanneer het u uitkomt, bijvoorbeeld `s morgens, voor dat de gasten binnenkomen of laat in de avond wanneer u laatste gast is vertrokken. Wij reinigen alles, uw sanitair, uw bar, uw restaurantvloer, de ramen en natuurlijk de keuken. De schoonmakers van SBO Cleaning begrijpen hoe belangrijk hygiëne is in de horeca. Voor uzelf, uw medewerkers en uw gasten. Daarom kunt u ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld het regelmatig schoonhouden van sanitaire voorzieningen. U krijgt te maken met vaste schoonmakers, dat maakt de samenwerking wel zo makkelijk.

ALTIJD EEN SCHONE EN FRISSE
WERK- EN WOONOMGEVING.

Onze jarenlange ervaring met het verrichten van verschillende schoonmaakwerkzaamheden binnen diverse branches, stelt ons in staat maatwerk te leveren. Bij SBO Cleaning heeft u de mogelijkheid een eigen pakket aan diensten samen te stellen. Het voordeel hiervan is dat het schoonmaken van uw huis, kantoor, restaurant of school altijd volgens uw wensen verloopt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele schoonmaakbedrijf rond Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp die milieuvriendelijk en professioneel schoonmaakt? Neem dan contact met SBO Cleaning op.

BEKIJK AL ONZE DIENSTEN